fbpx

Kansanedustaja Ville Kaunistosta talousvaliokunnan varapuheenjohtaja

Julkaistu: 27.6.2023

Kokoomuksen eduskuntaryhmä valitsi tänään toisen kauden kansanedustaja Ville Kauniston talousvaliokunnan varapuheenjohtajaksi.

 

”Olen erittäin otettu ryhmän luottamuksesta tähän erittäin vaativaan tehtävään. Kansanedustajan työn tehokkuutta on vaikea mitata, ja siksi kollegoiden osoittama yksimielinen luottamus lämmittää erityisesti”, Kaunisto sanoo.

 

Talousvaliokunta käsittelee kokouksissaan muun muassa teollisuutta, kauppaa, energiataloutta, kilpailua ja elinkeinotoimintaa.

 

”Käsiteltävät asiat ovat valtavan tärkeitä koko Suomelle. Tätä kautta pääsen vaikuttamaan näihin Kaakkois-Suomenkin tulevaisuuden kannalta ratkaiseviin asioihin eduskunnan keskeiseltä paikalta. Elämme historiallisen geopoliittisen ja taloudellisen murroksen keskellä, ja siksi Suomen kilpailukyvyn parantaminen on mitä suurimmissa määrin myös elinvoima- ja turvallisuuskysymys”, Kaunisto toteaa.

 

​Eduskunta vahvistaa valiokuntapaikat keskiviikkona 28.6. täysistunnossa. Talousvaliokunnan puheenjohtajana toimii Sakari Puisto (ps).