fbpx

Kokoomuksen kansanedustaja Ville Kaunisto iloitsee merkittävää edunvalvontavoittoa Kouvolalle.

Julkaistu: 16.2.2021

Fintraffic Raide Oy:n Kouvolan raideliikenteen ohjauskeskuksen siirto pääkaupunkiseudulle on peruttu. Raideliikenteen ohjauskeskuksen siirto olisi tarkoittanut n. 80 työpaikan siirtymistä Kouvolasta pääkaupunkiseudulle ja näin ollen lähes miljoonan euron vuosittaisia verotulojen menetyksiä Kouvolalle.

”Tämä on mahtava työvoitto, olen käyttänyt viimeisen parin kuukauden aikana merkittävän osan työajastani ja työpanoksestani raideliikenteen ohjauskeskuksen säilyttämisen puolesta Kouvolassa.” toteaa Kaunisto iloisena.

”Kiitoksia raidekeskuksen työntekijöille ja muille kouvolalaisille jatkuvista tsemppiviesteistä ja rajattomasta tuesta asian tiimoilla.” kiittää Kaunisto.

Kansanedustaja Ville Kauniston keräämä adressi raideliikenteen ohjauskeskuksen säilymisen puolesta keräsi reilussa viikossa 1000 nimeä. ”Hallitus voi yrittää vaientaa opposition edustajan, mutta tuhatta nimeä adressissa on vaikeampi ohittaa.” toteaa Kaunisto.

”Olen erittäin onnellinen, että viimein vatvominen asian tiimoilta saadaan päätökseen ja raideliikenteen ohjauskeskus ja sen myötä työpaikat säilyvät Kouvolassa.” päättää Kaunisto.

Lisätietoja:

Ville Kaunisto (kok), +358 40 530 9153