fbpx

Kaakon Sinituuli -lehti: Kouvolan kapteeniksi

Julkaistu: 9.1.2017

Allaoleva juttu julkaistiin Kouvolassa torstaina 5. tammikuuta koteihin jaetussa Kaakon Sinituuli -lehdessä.

Urheilukaupunki Kouvolassa melkein kaikkien tuntema Kouvojen kapteeni, ammattikoripalloilija, yhteiskuntatieteiden ylioppilas Ville Kaunisto, 34, sanoo aina halunneensa olla vaikuttamassa yhteiskunnallisiin asioihin.
– Työni on vienyt minua ympäri Eurooppaa oppimaan uusia kulttuureja ja toimintatapoja. Ammattini luonne on yrittäjähenkistä ja yksilön vastuuta korostavaa, joten kokoomus oli puolueena luonnollinen valint, Kaunisto kuvaa ehdokkuutensa lähtökohtia.

Kouvolalla Kaunisto arvioi olevan potentiaalia nousta täyteen loistoonsa elinvoimaa ja imagoa nostavien investointien kautta.
– Kaikki lähtee rohkeudesta toimia ja kyvystä tehdä yhteistyötä. Samalla voimme uudistaa kouvolalaisten tapaa ajatella kaupungistamme positiivisemmin.

Kaunistoa lähellä ovat vapaaehtoistyö lasten ja nuorten kanssa, yrittäminen ja työnteko.
– Urheilujoukkueen kapteenina tiedän yhteishengen tärkeyden asioiden kehittämisessä. Uskon, että ihmiset haluavat vahvan ja yhteistyökykyisen edustajan, jolla on laajat yhteydet Kouvolassa sekä ympäri Suomen. Haluan olla koko Kouvolan kapteeni, Kaunisto kiteyttää.

Kouvolassa on kyllä käyttöä yhteistyön rakentajalle.