fbpx

Ville Kaunisto kuntavaaliehdokkaaksi

Julkaistu: 2.1.2017

Ville Kaunisto ilmoitti tänään aikovansa Kokoomuksen ehdokkaaksi huhtikuussa käytäviin kuntavaaleihin. Vaaliteemojensa ja arvojensa kanssa julkisuuteen tullut Kaunisto paljasti politiikan olleen haave jo nuoresta saakka.
– Nyt se, että olemme asettuneet Kouvolaan, on mahdollistanut sen, että pääsen toteuttamaan tätä unelmaa, Kaunisto sanoo.
Korisliigajoukkue Kouvoissa ammatikseen koripalloilevan Kauniston kausi päättyi ennenaikaisesti loppusyksyllä tapahtuneeseen loukkaantumiseen. Pitkää ja menestyksekästä peliuraansa 34-vuotias Kaunisto aikoo edelleen jatkaa.
– Loukkaantuminen ei tähän ehdokkuuspäätökseen ole vaikuttanut, vaan ainoastaan hieman muuttanut tulokulmaa kampanjointiin ja vaalityöhön, hän korostaa.

Isoin syy ehdokkuuteen on Turusta lähtöisin olevan Kauniston ylpeys nykyisestä kotikaupungistaan ja sen ihmisistä.
– Minä uskon tähän kaupunkiin ja siihen, mitkä mahdollisuudet sillä on kehittyä ja tulla paremmaksi, kunhan vain saamme kaikki palaset oikeille paikoilleen, politiikassakin yhteistyön merkitystä mielellään korostava Kaunisto linjaa.

Ville Kauniston keskeiset vaaliteemat ovat liikunta, koulutus ja työ.
– Kouvolan yksi ehdoton vahvuus on loistavat liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Näen, että meidän on oltava aidosti ylpeitä urheilukaupungin leimastamme ja kannustettava ihmisiä liikkumaan. Mahdollisimman laadukkaasti toteutettu koulutus, aivan ruohonjuuritasolta lähtien, puolestaan olisi mielestäni loistava vetovoimatekijä, kun mietitään keinoja, joilla muuttoliikettä käännetään Kouvolaan päin. Työstä puhuttaessa kuntapolitiikassa huomion tulee mielestäni ennen kaikkea kohdistua niihin työkaluihin, joita kunnalla yritysten ja muiden työtä tarjoavien tahojen toimintaedellytysten parantamiseksi on.

– Uskon, että Kouvola tarvitsee vahvoja edustajia. Ihmisiä, jotka pystyvät esimerkkinä ja persoonana johtamaan kuntalaisia. Luonnollisesti minä koen olevani sellainen ihminen ja toivon, että voisin olla “Koko Kouvolan kapteeni”, kampanjassaan positiivisuuden, rohkeuden ja yhteistyökyvyn nimeen vannova Kaunisto sanoo.