fbpx

TIETOSUOJASELOSTE

Kuka on rekisterinpitäjä ja mihin voit olla tarvittaessa
yhteydessä?

REKISTERINPITÄJÄ:Menestyvä ja turvallinen Suomi ry

E-MAIL: kampanja@villekaunisto.fi

Mitä henkilötietoja käsitellään ja miksi?

Käsittelemme seuraavia sinulta saamiamme henkilötietoja:

 • Nimi
 • Yhteystiedot
 • Asuinalue
 • Uutiskirjeen tilaus
 • Osallistumishalukkuus vaalityöhön
 • Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Henkilötietoja käytämme Ville Kauniston sekä hänen tukiyhdistyksensä Menestyvä ja turvallinen Suomi Ry:n viestintään sekä kampanjointi- ja markkinointitoimenpiteisiin. Käsitellyt henkilötiedot on kerätty sinulta itseltäsi, ja käsittelemme niitä antamasi suostumuksen perusteella.

Kuka tietoja käsittelee ja siirretäänkö niitä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle?

Henkilötietojasi käsittelee ensisijaisesti Ville Kaunisto, hänen kampanjansa aktiivit sekä Menestyvä ja turvallinen Suomi ry:n toimijat. Lisäksi henkilötietoja voivat käsitellä Ville Kauniston nettisivujen ylläpitoon osallistuvat henkilöt. Uutiskirjeiden lähettämisessä käytämme yhdysvaltalaista MailChimp-sähköpostipalvelua. Henkilötietojen siirto EU-alueelta Yhdysvaltoihin on sallittu sillä perusteella, että MailChimp on liittynyt mukaan EU-komission hyväksymään  Privacy Shield-järjestelyyn. Lisätietoja MailChimpin tietosuojakäytännöistä saat täältä.

Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään?

Henkilötietojasi säilytetään enintään siihen asti, kunnes peruutat suostumuksesi niiden käsittelyyn. Suostumuksen peruuttamisen jälkeen henkilötiedot poistetaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kuukauden kuluessa.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Voit milloin tahansa pyytää meitä:

 • vahvistamaan, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja, sekä pyytämään niistä
  kopion
 • korjaamaan mahdolliset virheelliset henkilötietosi
 • poistamaan henkilötietosi
 • rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä

Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä. Muut tässä kohdassa tarkoitetut pyynnöt voit tehdä sähköpostitse
osoitteeseen kampanja@villekaunisto.fi

Mikäli et ole tyytyväinen pyyntösi perusteella tekemäämme ratkaisuun tai olet sitä mieltä, että tietosuojaan liittyviä oikeuksiasi on loukattu, voit tehdä valituksen paikalliselle tietosuojaviranomaiselle. Suomessa tietosuojaviranomaisena toimii tietosuojavaltuutettu.

Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Tätä tietosuojaselostetta voidaan päivittää aika ajoin esimerkiksi lainsäädännön muuttuessa. Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 19.3.2024.